Trampkraft är en förening för alla som är intresserade av muskeldrivna fordon på land, till sjöss och i luften. Tyngdpunkten ligger för närvarande på landfordon där majoriteten är liggcyklar. Föreningen är medlem i WHPVA (World Human Powered Vehicle Association) som fungerar som paraplyorganisation för alla nationella HPV-klubbar i världen.

Trampkraft cykelkläder

Nu är det dags att beställa liggcykelkläder igen!

OBS! Förlängt sista datum för beställning är söndagen den 15:e juli! 

Nu kan du beställa cykelkläder som är anpassade till liggcykling. Det innebär att fickorna på tröjan är på magen och att byxorna inte har någon dyna i grenen. Designen är i princip samma som de kläder som togs fram med texten liggister.org på. Nu är texten utbytt till trampkraft.se och vi har även med Anders O Blombergs fina logga. Vill du veta mer om kläderna finns det mycket att läsa på tillverkaren Owayos hemsida.

Det finns tre olika plagg att beställa:

Tröja: cykeltröja med korta ärmar och tajt passform. Tre fickor på magen och kort dragkedja. Storleksguide finns här.

Byxa: hängselbyxa utan dyna. Korta ben (slutar ungefär på mitten av låren).
Storleksguide finns här.

Vindjacka: tunn jacka som är vind och vattenavvisande.
Storleksguide finns här.

Pris och storlekar:

ModellStorlekarOrdinarie prisMedlemspris
TröjaXXS-XXL525 kr425 kr
ByxaS-XXL625 kr525 kr
VindjackaS-XXL675 kr575 kr

Du beställer genom att skicka ett mail till christian.fasth@hotmail.com med uppgifter om vilka plagg och storlekar du vill ha. Uppge också om du är medlem i föreningen. Om du inte är medlem men vill bli det gör du det enklast här: Bli medlem i föreningen Trampkraft

Vi kommer att samla in beställningar fram till mitten på juli. Därefter tar det cirka fyra veckor till kläderna är levererade. Betalning sker i förskott, information om hur du betalar får du i det svarsmail som skickas ut när du gjort din beställning.

Så här kommer den kortärmad tröjan se ut:Byxorna och vindjackan kommer att se ut som de gamla liggister.org kläderna förutom att byxorna blir kortare och jackan inte har fickor på magen: