Trampkraft är en förening för alla som är intresserade av muskeldrivna fordon på land, till sjöss och i luften. Tyngdpunkten ligger för närvarande på landfordon där majoriteten är liggcyklar. Föreningen är medlem i WHPVA (World Human Powered Vehicle Association) som fungerar som paraplyorganisation för alla nationella HPV-klubbar i världen.

Medlem

Föreningen vilar just nu från  2014-10-14. Vi är dock ett nätverk av cykelentusiaster fortfarande som ses i verkligheten och på många Facebooksidor och i viss mån på vårat forum, häng med där och håll utkik efter träffar och annat via mestadels vår Facebooksida HPV Sweden och Trampkraft.  Vi samarbetar i viss mån med Cykelfrämjandet fortfarande men eftersom de nystartat med både styrelse och tidning vill de hitta formen för sin nya tidning därför pausar vi samarbetet med tidningen Cykling. 
Vill du stödja oss så vi kan betala våra domännamn på Internet (trampkraft.se, liggister, org etc) och vårat konto och något annat kanske så se betalningsmöjligheter nedan. 
Känner du att det är synd att föreningen vilar och har lite tid och kraft och idéer över så kontakta styrelsen så stöttar vi gärna dig om du vill dra igång en mer organiserad verksamhet

Vänliga hälsningar en vilande styrelse 


Bli medlem!
Som medlem får du 4 gånger om året tidningen "Cykling" som ges ut av Cykelfrämjandet. I tidningen ingår Trampkraft vår medlemstidning som ett uppslag. Ibland köper föreningen in cykelkläder som säljs till lägre pris till medlemmar.
Sätt in 150 svenska kronor per år du vill bli medlem på plusgirokonto 530393-8 HPVS
Skicka samtidigt ett mail till kassör Jan-Inge Ljungberg (webmaster@liggister.org) med kontaktuppgifter:
Namn
Adress
Epost
etc

Vi testar nu även betalning via Paypal. Kan vara praktiskt för de som bor utanför Sverige.
Betala då 150 kronor per år du vill bli medlem till hpvfriend@gmail.com
Ange i meddelandet då också
Namn
Adress
Epost
etc

Välkommen i föreningen